Twee festivals tegelijk in Stadspark

nieuws

Dit weekend werd bekend dat het eerste Groningse Terrassen Festival verplaatst wordt naar dezelfde periode dat ook het Zomerfolk festival plaatsvindt, even verderop in het Stadspark.

David Myles van Rapalje en Zomerfolk reageert: ‘We zijn vrijdagmiddag op de hoogte gesteld en onze eerste reactie was ‘hoe meer mensen in het Stadspark hoe beter’. Als we het eerder hadden geweten, hadden we wellicht op praktisch niveau wat voor elkaar kunnen betekenen. We hopen dat ze het organisatorisch net zo goed voor elkaar hebben als wij haha. Zomerfolk heeft gelukkig op tijd het mooiste stukje Stadspark weten te bezetten: heerlijk met je speciaal biertje op de Zonneweide genieten van bands uit Canada, Schotland, Ierland, Engeland, Duitsland en België’.

Vanuit de Grunobuurt worden de ontwikkelingen rond twee festivals tegelijk met enige bezorgdheid gevolgd. Steeds meer feesten en parkeerdruk worden genoemd in reacties op Twitter.

 

Terrassen Festival duikt voor slecht weer rond Hemelvaart

Deel dit artikel: