Studentes Drs. Vijfje in finale kampioenschap van Nederland

sport
Foto: drs.vijfje.nl

De studentes van zaalvoetbalvereniging Drs. Vijfje uit Groningen staan in de finale van de play-offs voor het kampioenschap van Nederland. In Leek werd met 3-1 gewonnen van KTP Nieuw Roden. In Groningen wonnen de studentes al met 1-0.

Er was bij de return in de halve finale veel publiek, volop strijd en het was spannend. Jet Nooteboom zette Drs. Vijfje op voorsprong en de 1-1 kwam van Mariel Miedema. Na rust trok Drs. Vijfje de verdiende winst naar zich toe. Uitblinker Vesna Veltrop, die vorige week beslissend was, zette de studentes op voorsprong en Tessa Peters besliste het duel.

De stand in andere halve finale tussen TPP Rotterdam – Os Lusitanos uit Amsterdam is na twee duels 1-1. Maandag is derde wedstrijd in Rotterdam. De winnaar speelt vrijdag in Groningen tegen Drs. Vijfje. Wie als eerste twee wedstrijden wint is Nederlands kampioen.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *