Slachtoffer geweldsincident Zernike is 27-jarige man

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Het slachtoffer dat dinsdagavond om het leven kwam bij een geweldsincident op Zernike is een 27-jarige man. Dat heeft de politie woensdagochtend bekendgemaakt.

“Het slachtoffer is om het leven gekomen bij een steekincident”, laat een politiewoordvoerder weten. “We hebben een Team Grootschalige Opsporing met twintig rechercheurs geformeerd. Het team is op dit moment volop bezig met het onderzoek.” Incidentfotograaf Rick ten Cate vertelt dat aan het Jaagpad waar de steekpartij plaatsvond, nog steeds een ruim gebied is afgezet. In een tent op de plaats delict wordt onderzoek gedaan en ook loopt er een speurhond rond.

De dader wist na het steekincident te ontkomen. “Over de toedracht is nog niets bekend, we houden op dit moment rekening met diverse scenario’s. Vanochtend zijn er door een helikopter opnamen vanuit de lucht gemaakt die het rechercheteam kan gebruiken.”

Signalement verdachte
De politie heeft dinsdagavond een signalement van de verdachte bekendgemaakt. Het zou gaan om een persoon tussen de 25 en 30 jaar oud, die 1.75 meter lang is en een normaal postuur heeft. Hij heeft een Zuid-Europees uiterlijk, draagt een donker trainingspak met een petje en heeft donker krullend haar. Mensen die meer informatie hebben wordt gevraagd contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900 88 44.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel: