Nieuwbouw kantines VV Groningen en Potetos bijna klaar

sport
Foto Andor Heij. Kantine VVG, Potetos, VVK. Sportpark het Noorden.

De bouw van de kantines van VV Groningen en Potetos op sportpark Het Noorden nadert de voltooiing. De buitenkant is bijna gereed.

De oude kantines van de voetbalclubs brandden in 2016 af en sindsdien maken de clubs gebruik van de faciliteiten van buurman VVK. Die voetbalclub ontsnapte aan de brand. VVG en Potetos hoopten dat rond deze tijd de onderkomens klaar zouden zijn, maar dat lukte niet omdat later werd gestart met de bouw dan gepland.

“Voor het nieuwe seizoen is het klaar”, aldus VVG voorzitter Robert Bollegraaf. “De binnenkant moet nog afgewerkt worden en daar hebben we nog drie maanden voor. We nemen daar met de vrijwilligers rustig alle tijd voor. Begin september hebben we een openingsfeest”.

De nieuwe kantines zijn wat groter dan de oude en ook komen er meer kleedkamers. Voor de kantines komt een kleine tribune.