Verschrikkelijk pak slaag VV Groningen, winst Oranje Nassau

sport
Foto: Andor Heij. VV Groningen - HZVV

VV Groningen heeft zaterdag in Hoogeveen een enorm pak slaag gekregen van koploper HZVV. Het werd maar liefst 11-2. De degradatiezorgen van VVG in de eerste klasse E werden daardoor alleen maar groter.

Stadjer Fabian Stevens scoorde vier keer voor HZVV, net als Romano Djababoe. Sander Dzemidzic maakte de overige drie treffers. Virgil Muller maakte beide doelpunten voor VVG. De Groningers staan twaaldfe en dat betekent aan het einde van de rit nacompetitie tegen degradatie.

HZVV had kampioen kunnen worden, maar Oranje Nassau werkte in Dokkum niet mee. De Groningers wonnen met 2-0 van rode lantaarndrager Be Quick Dokkum door late treffers van Jermo Verbeek en Ruendel Martina. ON bleef tweede op zeven punten van HZVV. Er zijn nog drie duels te spelen.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *