Dove acteurs gezocht voor Gronings theaterproject

nieuws
Foto: Screencap uit promovideo van de voorstelling

Voor het theaterproject KIJK ME zijn Stichting De Noorderlingen en het Jonge Harten Theaterfestival op zoek naar dove acteurs.

De première van de voorstelling, gemaakt en gespeeld door dove en horende acteurs, vindt plaats tijdens het Jonge Harten Theaterfestival, dat in november van dit jaar plaatsvindt. Regisseuse Lies van de Wiel maakt de voorstelling samen met gebarentolk en theatermaker Tineke Groenenboom. Volgens de organisatie gaat de voorstelling over ‘gezien en gehoord worden door de ogen van dove en horende jonge mensen.

Ben je zelf doof, 17 jaar of ouder, woonachtig in Groningen en heb je acteerambitie? Of ken je iemand? Aanmelden kan via de website van de Noorderlingen. De eerste ontmoeting vindt plaats op zondag 26 mei in Groningen.

Deel dit artikel: