Bouwplaats Van Eedenstraat al bijna leeg

nieuws
Foto: Wouter Holsappel

De bouwplaats bij de Van Eedenstraat is al zo goed als leeggehaald. Afgelopen vrijdag nam aannemer Combinatie Herepoort het besluit de bouwplaats voor werkzaamheden aan de Ring Zuid weg te halen.

De afgelopen weken voerden bewoners van de straat actie omdat ze vanwege de werkzaamheden en de bouwplaats voor de deur slecht sliepen. Ook wilden ze ‘het groen’ in de wijk terug. De aannemer luisterde naar de wensen van de burgers en besloot de bouwplaats te verplaatsen.

Het meeste materieel is verplaatst naar de andere kan van de A28. Daar was eerst vanwege werkzaamheden geen ruimte, maar nu kan een deel daar staan. Voor het kantoorgebouw wordt nog een andere locatie gezocht. Begin mei moet alles verdwenen zijn.

Foto: Wouter Holsappel
Foto: Wouter Holsappel

 

Deel dit artikel: