17-jarig meisje loopt opnieuw weg uit Groningse instelling

nieuws
Foto: Politie

De 17-jarige Larissa Sinnema is donderdag opnieuw weggelopen uit de instelling in Groningen waar ze verblijft. De politie is een zoekactie gestart naar het van oorsprong uit Drachten afkomstige meisje.

Afgelopen Valentijnsdag liep Larissa ook al weg uit dezelfde instelling in de Stad. Toen werd ze, een week later, teruggevonden in Leeuwarden.

Larissa is 165 cm lang, is blond/rossig en heeft blauwe ogen. Op de dag van haar verdwijning droeg Larissa een spijkerbroek, sneakers en een zwarte jas met bontkraag. Ook had ze een klein zwart tasje bij zich. Als u informatie heeft over deze vermissing, dan verzoekt de politie u om contact op te nemen via 0800-6070.

Deel dit artikel:

  1. negatieve aandacht ? kinderen worden lettelijk kapot gemaakt !
   dus voor dat je een oordeel geeft weet dan ook waar je over praat ! maar dat weet je niet hoe het eraan toe gaat in die instantie zoals poortje en elker en jeugdzorg dus dw volgende keer niet zo maar oordeel geven

 1. Ik mis de context, ik bedoel het lijkt wel alsof het een zware crimineel is die is ontsnapt uit de gevangenis die ze zoeken. Alhoewel logisch redenerend kan dat niet, criminelen hebben meer privacy rechten.

  Maar dan nog 17 jaar, niet heel erg jong meer en zo pontificaal in beeld en soort van paniekerig wanhoop in de tekst. Waarom?

 2. Dit meisje is kapot gemaakt, wie of wat grijpt er in?
  Helemaal NIEMAND!
  Laat ze haar maar neerzetten als ‘groots gezochte crimineel’.
  Het laat talloze keren zien hoe jeugdzorg in elkaar steekt, ze is toch bijna meerderjarig dus vanwaar de moeite?
  Ze sturen haar terug naar het krot waar ze vanuit probeert te ontsnappen, de hectiek in haar leven veroorzaakt door een psychisch verknipte moeder.
  Dit is ons systeem wat jeugdzorg heet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *