Tjeerd van Dekken, lijsttrekker PvdA: “Ik zeg even niks”

nieuws
Foto: Partij van de Arbeid Groningen

Tjeerd van Dekken, de lijsttrekker van de PvdA, zegt voorlopig nog even niks over de uitslag van de verkiezingen.

GroenLinks leek eerst nog de grootste partij maar dat beeld kantelde in de late nacht. Tjeerd van Dekken zei gisteravond nog: “De grootste kunnen we niet meer worden.  Ik feliciteer GroenLinks met zijn overwinning.” In de loop van de nacht bleek dat de PvdA misschien toch wel de grootste partij in de Provinciale Staten wordt. Niet onbelangrijk want die partij neemt dan het voortouw bij de vorming van het nieuwe college van Gedeputeerde Staten.

“Ik wacht echt de definitieve uitslag af voordat ik wat ga zeggen”, zei Van Dekken vanmorgen.

 

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *