Lijsttrekkers in debat op OOGradio

Bijna alle lijsttrekkers van de provinciale verkiezingen gaan op 18 en 19 maart tussen 12:00 en 13:00 met elkaar in debat op OOGradio. Elke dag zijn zes partijen aanwezig. 

Beide dagen praten de partijen in vier verschillende debatten van drie partijen over de onderwerpen krimp, vervoer, energie en economie. Dit vindt plaats in de Openbare Bibliotheek in de Oude Boteringestraat. De gesprekken worden geleid door OOG-verslaggevers Ecco van Oosterhout en Casper Slotboom. De debatten zijn naderhand als podcast beschikbaar.

Op maandag 18 maart zijn D66, PVV, CDA, Partij van het Noorden, GroenLinks en 50-plus aanwezig. Op dinsdag 19 maart zijn dat PvdA, Groninger Belang, Partij voor de Dieren, ChristenUnie, SP en VVD. Het is mogelijk om bij de debatten aanwezig te zijn. DENK en Forum voor Democratie geven aan niet aanwezig te zijn.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *