Onderdoorgangen Helperzoom en Verlengde Lodewijkstraat afgesloten

nieuws

Aannemer Herepoort gaat vanaf aanstaande maandag 11 tot en met 27 februari een deel van het viaduct bij de Esperantostraat slopen.

De zuidbaan van de zuidelijke ringweg wordt verwijderd ter hoogte van de Helperzoom, Verlengde Lodewijkstraat en Verlengde Willemstraat. Van maandag 11 tot woensdag 20 februari is hierdoor de onderdoorgang van de Verlengde Lodewijkstraat afgesloten. De onderdoorgang van de Helperzoom is afgesloten van maandag 11 tot en met woensdag 27 februari. Tot woensdag 20 februari kunnen fietsers door een fietstunnel in het verlengde van de Verlengde Willemstraat.

Na woensdag 20 februari kan het verkeer weer gebruik maken van de Verlengde Lodewijkstraat.

Deel dit artikel:

 1. Het begin van het eind.

  Wie bepaalt wat er mag gebeuren ?

  De Provincie die 88 % betaalt
  of
  De aannemers die hun weg gaan zonder schriftelijke toestemming /zonder bouwplannen/zonder tijdsplan hun weg gaan.
  In de bestekseisen staat indien de aannemer geen schriftelijke toestemming van de 3 opdrachtgevers heeft wordt er niet betaalt !
  Voor elk van de 15 delen zuidring moet dit er komen.
  Tot op dit moment hebben de Groninger Staten nog geen enkele schriftelijke toestemming afgegeven.

  Of er wordt afgeweken van de bestekseisen door de gedeputeerde D66 Fleur Greaper die hoofd is van de Ringweg organisatie ! Waarom wil zei het rapport niet voor de verkiezingen openbaar maken.
  De motie van de PVV ging erom om geen onomkeerbare afbraak spoor viaduct in de zuidring te starten voor openbaar worden rapport Hertogh.
  Wie van de partijen zitten fout ? De huidige aan het bestuur mee doende partijen en de SP wilde wachten met deze afbraak.

 2. Het wordt tijd dat de landelijke media zich gaan bemoeien met dit bestuurlijk debacle. Misschien kan er dan, met verkiezingen op komst, van hogerhand ingegrepen worden.

 3. gaan fietsers nou via een tunnel ?? want het lijkt gewoon erop dat het bestaande fietspad wat eerst alleen van binnenstad richting Haren de richting had een tweerichtings fietspad word. En hoe worden de fietsers bij Station Europapark omgeleid? bij de Menzis langs en dan de oosterpoortwijk in? Als het eerste idd het geval is voorzie ik een ramp, want op dit pad kunnen echt geen 2 richtingen naast elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *