Kennis over maatschappelijke gevolgen aardbevingen nu online

nieuws
Foto: Defence.gov

Het Kennisplatform Leefbaar en Kansrijk Groningen heeft haar eigen website gelanceerd. Op de site ‘kennisplatformleefbaar.nl’ wordt doorlopend kennis over de maatschappelijke gevolgen van gaswinning en de aardbevingen in Groningen geplaatst.

“We vinden het belangrijk dat de kennis over de maatschappelijke gevolgen van de gaswinning inzichtelijk is voor geïnteresseerden. Dit doen we door verschillende onderzoeken van kennisinstellingen en instanties te bundelen op deze website”, zegt Nienke Busscher, projectcoördinator van het platform.

“Die kennis is enorm omvangrijk en complex, en wordt door de website toegankelijk en daarmee beter bruikbaar,” aldus Busscher. Het Kennisplatform organiseert ook bijeenkomsten en openbare congressen waarin kennis rond de gevolgen van de gaswinning wordt gedeeld.

Deel dit artikel: