Gewonden bij verkeersongeluk op Zijlvesterweg

Bij een verkeersongeluk zondagmiddag op de Zijlvesterweg tussen Hoogkerk en Slaperstil zijn twee personen gewond geraakt. Dat meldt de incidentenwebsite aggiefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde aan het einde van de middag rond 17.30 uur op de kruising met de Noodweg. Door nog onbekende oorzaak kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. In één van de auto’s bleken een moeder en haar kindje te zitten. Zij klaagden over pijn en zijn behandeld door ambulanceverpleegkundigen. Daarna zijn ze met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeluk.

Foto: Agnes Koning – aggiefotografie.nl
Foto: Agnes Koning – aggiefotografie.nl
Deel dit artikel: