Vrijdag bijzonder muziekproject in Floreshuis

nieuws

In een bijzonder muziekproject getiteld “I AM OK” brengt muziekproducent Wessel de Vries ten gehore hoe hij de afgelopen twee jaar heeft geleefd met mentale gezondheidsproblemen en wat zijn visie is op de mentale gezondheid in 2019.

‘De laatste tijd lijken steeds meer jongeren te kampen met mentale gezondheidsproblemen. Óf, het wordt steeds meer geaccepteerd om hier open over te spreken. Het is superhip in 2018 én 2019. Maar zodra je familie en vrienden op de hoogte zijn gebracht of zelfs hebben gezegd dat ze altijd voor je klaar zullen staan, wat is dan de volgende stap? Hoe ga je om met jouw mentale gezondheid?’, schrijft Wessel. “In 2018 leek het taboe op mentale gezondheidsproblemen zoals depressie te zijn doorbroken. Hoe nu verder?”

Aanstaande vrijdag in Wijkcentrum Het Floreshuis van 20 tot 21 uur, toegang gratis. ‘Het wordt een uniek uurtje. Wees erbij!’, vindt Wessel.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *