Verkeersborden langs zuidelijke ring en A28 worden vervangen

Combinatie Herepoort gaat de komende drie weken in de avonden en de nachten verkeersborden plaatsen en vervangen bij de A28 en de zuidelijke ringweg.

Omwonenden kunnen hier geluidshinder van ondervinden. Het aanpassen van de verkeersborden gebeurt ter voorbereiding op het in gebruik nemen van tijdelijke wegen. De werkzaamheden zijn ’s avonds en ’s nachts vanwege de veiligheid van de weggebruikers en de wegwerkers.

De planning is onder voorbehoud van vorst. De werkzaamheden moeten in dat geval op een later tijdstip worden uitgevoerd. De planning is hier te vinden.

Deel dit artikel:

  1. Bij de versies die er nu hangen moet je te ver omhoog kijken en dan verlies je lang het zicht op het verkeer voor je, zeer gevaarlijk dat ze zo hoog hangen.
    En welke verkeersingenieur bedacht heeft om de oprit vanaf de Europaweg naar de Ring bij groen ook groen te geven voor verkeer vanaf de Lubeckweg die de Ring op willen, mag die titel weer inleveren. Vooral in de spits geeft dat een infarct om de Ring op te komen en ritsen is nog steeds moeilijk voor veel automobilisten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *