Spelend kindje komst vast te zitten in lift: brandweer bevrijdt hem

112
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Aan de Semmelweisstraat in de wijk Corpus den Hoorn is zaterdagavond een kindje vast komen te zitten in een lift. Dat meldt de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

“Een kindje was aan het spelen in de portiek van een flat”, vertelt incidentfotograaf Rick ten Cate. “Op een gegeven moment heeft hij kans gezien om in de lift te komen. Toen de deuren dicht gingen zat hij vast.” Volgens de fotograaf heeft het kind zelf op de noodknop kunnen drukken waarna er alarm werd geslagen. De Groninger brandweer kreeg rond 18.15 uur de melding waarop de sectie Vinkhuizen met een bluswagen uitrukte.

“Met behulp van een koevoet en een hydraulische spreider hebben ze de deuren van de lift kunnen openen.” Het kindje kwam met de schrik vrij maar was wel erg overstuur. Hij is opgevangen door zijn moeder.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *