Sneeuwballengevecht in Noorderplantsoen

nieuws
foto: Odalaigh / Flickr.com

Stadsblog Sikkom organiseert deze woensdagavond om 21.30 uur een sneeuwballengevecht bij de koepel in het Noorderplantsoen.

Sikkom schrijft: ‘Gewoon sneeuw rapen, ballen persen en gooien. Naar je maten, naar de overkant, maar niet naar toevallige passanten. Want dat kan niet iedereen waarderen. Plus: het is ook best gevaarlijk. Scooter klapp’n over de sneeuw is zonder sneeuwballenlawine al moeilijk zat.

Dus om ongelukken te voorkomen: beetje normaal doen. Vrienden inpeperen is nice. Wildvreemde deelnemers een verse bal in de nek bezorgen is ook lol. Maar Mien die onderweg is naar haar zus in Oosterpark moet er geen last van hebben. Dan blijft het voor iedereen leuk en breidt de politie niet na een kwartier er geen einde aan’.

‘Deelnemen is overigens wel op eigen risico’, besluit het stadsblog.

Deel dit artikel:

  1. Ach joh maakt niet uit naar wie. Mocht er iemand opstandig worden doe je aangifte dan wordt die opstandige gewoon opgepakt en aangeklaagd. Zo werkt dat tegenwoordig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *