Politie zoekt man die foto nam van rode damesfiets aan Noorddijkerweg

nieuws

De heer Huter wordt al sinds 29 december vermist. De politie doet zojuist een nieuwe oproep.

‘We willen graag in contact komen met de man die op zaterdag 19 januari 2019 een foto heeft genomen van een rode damesfiets aan de Noorddijkerweg te Groningen. Deze fiets stond gestald op het wandelpad gelegen naast perceel Noorddijkerweg 2. Aan dit wandelpad staat na ongeveer 150 m een bankje. Aan dit bankje was een rode Batavusfiets met geblokte/geruite fietstassen met een soort kabelslot vastgezet. De fiets is hierna niet meer aangetroffen.

De man die de foto heeft genomen, zou in gezelschap zijn geweest van een vrouw en twee kleine kinderen. Deze man heeft aan een vrouw een stukje papier gegeven om iets op te kunnen schrijven. Op dit stukje papier stond de naam van fysiopraktijk; MFT De Woldstreek. Ben jij de bewuste man? Bel ons dan aub op 0900-8844 of stuur een PB.’

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *