Mamamini zoekt goede doelen voor fonds

De Stichting Mamamini is op zoek naar organisaties voor haar Goededoelenfonds. Voor het fonds van dit jaar hebben zich nog maar tien organisaties opgegeven.

Met dit fonds geeft Mamamini al dertig jaar lang geld aan goede doelen in en om Groningen. Het geld wordt ingezameld via de verkoop van tweedehands spullen. In dertig jaar tijd is al meer dan 700 duizend euro weggegeven aan honderden goede doelen.

Mamamini zoekt voor het fonds van dit jaar organisaties die geld kunnen gebruiken voor hun project. Waarom er nu nog maar tien aanvragen binnen zijn, is onbekend. Organisaties hebben nog drie weken de tijd,.

Mamamini heeft momenteel een vacature uitstaan voor een strategisch manager. Die moet Mamamini en het Goededoelenfonds op de kaart zetten en het netwerk uitbreiden.

Deel dit artikel:

  1. Wij zouden graag dit voorstellen: koop nu eerst eens een bijdetijds (espresso, latte macchiato, ‘wolkje melkschuim’) koffieautomaat (zoals ze bijvoorbeeld in de JUMBO-winkel staan) voor je eigen personeel.

  2. Geef je personeel wat extra’s, die werken vrijwilligers. Goede doelen komen wel aan hun centen En schaf de voorrijkosten af, die is te hoog!, Mensen die in de minima zitten, kunnen dit niet betalen, terwijl Mamamini opgericht is voor de minima. Waarom wordt met een dikke stift de prijzen op de artikelen geschreven? Dit krijgt je nooit meer eraf.

  3. Als niemand geld wil hebben dan moet er toch een lampje gaan branden?. Afgedankte meubels die veels te duur geprijsd zijn, voorrijkosten te hoog. Dit kunnen de minima echt niet opbrengen. Op marktplaats staan veel bankstellen die je gratis kan ophalen. Meubels worden niet naar boven gebracht, maar wordt gewoon bij de portier deur afgeleverd, waarom moet ik dan gvd 15,00 euro betalen? Ik verwacht wel service van Mamamini.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *