Laatste locatieuitzending OOG op ESNS begonnen

nieuws

Om 17.00 uur is op vrijdagavond de laatste locatieuitzending begonnen van OOG op ESNS. Er wordt live radio gemaakt, met optredens van diverse nationale en internationale artiesten.

OOG is ook dit jaar live aanwezig in de binnenstad van Groningen, aan de Oude Ebbingestraat 55. Er wordt iedere dag sinds afgelopen woensdag uitgezonden. Er kwamen al heel wat bekende artiesten spelen op De Speelplaats, waaronder Ruthanne uit Ierland, Judy Black uit Nederland en natuurlijk ook lokale artiesten als OES, Vera’s Charm, WANTON en nog meer.

Vanavond staan ook weer diverse acts op de line-up, waaronder Plàsi uit Zweden, Vera’s Charm en Colin Mooijman uit Groningen, Belle MT uit Groot Brittannië, en nog meer.

Het is de laatste avond op locatie, er kan tot 23.00 uur meegekeken worden via www.oogtv.nl/esns. Maar iedereen is ook welkom om langs te komen in de locatiestudio en live radio en de acts mee te maken. Zaterdag wordt ook vanuit de studio op het Zernikecomplex ook radio gemaakt in het kader van ESNS op OOG Radio.