Laatste locatieuitzending OOG op ESNS begonnen

nieuws

Om 17.00 uur is op vrijdagavond de laatste locatieuitzending begonnen van OOG op ESNS. Er wordt live radio gemaakt, met optredens van diverse nationale en internationale artiesten.

OOG is ook dit jaar live aanwezig in de binnenstad van Groningen, aan de Oude Ebbingestraat 55. Er wordt iedere dag sinds afgelopen woensdag uitgezonden. Er kwamen al heel wat bekende artiesten spelen op De Speelplaats, waaronder Ruthanne uit Ierland, Judy Black uit Nederland en natuurlijk ook lokale artiesten als OES, Vera’s Charm, WANTON en nog meer.

Vanavond staan ook weer diverse acts op de line-up, waaronder Plàsi uit Zweden, Vera’s Charm en Colin Mooijman uit Groningen, Belle MT uit Groot Brittannië, en nog meer.

Het is de laatste avond op locatie, er kan tot 23.00 uur meegekeken worden via www.oogtv.nl/esns. Maar iedereen is ook welkom om langs te komen in de locatiestudio en live radio en de acts mee te maken. Zaterdag wordt ook vanuit de studio op het Zernikecomplex ook radio gemaakt in het kader van ESNS op OOG Radio.

Deel dit artikel:

  1. Bands die een showtje weggeven op een van de gratis festivals ontvangen een stevige reprimande. Soms is ESNS nog strenger: “Nog een keer optreden op een gratis festival in Stad tijdens ESNS en u wordt nooit meer uitgenodigd voor het officiële programma.” Die insteek doet pijn bij betrokkenen.

    Wat ook steekt is dat Eurosonic gebruikt maakt van veel ondernemers buiten Stad. Zo wordt de catering in de Artist Village verzorgd door een bedrijf uit Eindhoven. De barbiers, die artiesten voorzien van een verse coupe, komen uit Amersfoort. Artiesten worden naar de binnenstad gereden door een Amsterdamse ondernemer.

    Bron : Sikkom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *