Inschrijvingen laatste Sporthopper geopend

Hockey, voetbal of toch basketbal: met de Sporthopper kunnen kinderen al jaren kennismaken met allerlei verschillende sporten. De Sporthopper, die twee keer per jaar uitkomt, biedt kinderen de mogelijkheid om voor een laag bedrag een aantal lessen bij verschillende sporten mee te doen. De nieuwe Sporthopper is de laatste die uitkomt: vanaf de zomer wordt het uitgebreid met cultuuractiviteiten.

De Sporthopper wordt georganiseerd door Huis voor de Sport Groningen. Vanaf de zomer wordt de Sporthopper in samenwerking met cultuurinstelling Vrijdag uitgebreid met cultuuractiviteiten, zoals muzieklessen.

De inschrijvingen voor sporten tot de zomervakantie zijn vanaf nu tot en met 18 februari geopend.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *