Info over nachtelijk lawaai in De Wijert

nieuws

Aanpak Ring Zuid houdt woensdag 16 januari een informatiebijeenkomst over werkzaamheden bij de Brailleweg en de Vondellaan. Er verdwijnen bomen en er komt nachtelijk lawaai.

Ter hoogte van de Brailleweg gaat aannemer Combinatie Herepoort gedurende meerdere nachten tussen maandag 21 januari en dinsdag 12 februari twee draagconstructies, waar de verkeersborden boven de A28 aan hangen, verwijderen en verplaatsen. Deze werkzaamheden voert de aannemer ’s nachts uit, tussen 19.30 en 06.00 uur. Dat kan zorgen voor geluidshinder. In de week van maandag 28 januari moet er ook geheid worden.

‘In maart beginnen we met de voorbereidingen voor de herinrichting van de Vondellaan. Hiervoor moeten we in de Vondellaan bomen kappen en kabels en leidingen verleggen. Tijdens de informatieavond geven we ook hierover meer informatie’, schrijft de Aanpak. De bijeenkomst in Paviljoen Ring Zuid aan de Muntinglaan 2 duurt van 19.00 tot 20.30 uur.

Deel dit artikel: