Herdenkingsconcert voor Sabrina Vlaskalic

nieuws
Foto: Hanzehogeschool

Het Conservatorium en de Dutch Guitar Foundation organiseren op zaterdag 2 februari een herdenkingsconcert voor gitaardocente Sabrina Vlaskalic. Zij kwam op 17 januari om het leven bij een verkeersongeval in de stad.

Het concert in het Prins Claus Conservatorium aan de Veemarktstraat begint om 17:00 uur en is vrij toegankelijk voor iedereen. Aan het concert werkt onder meer het Volos Guitar Trio mee. De leden van dit trio hebben een grote rol gespeeld in de muzikale ontwikkeling van Sabrina en zij waren erg belangrijk voor haar.

Sabrina Vlaskalic, die slechts 29 jaar werd, was een zeer geliefde collega en getalenteerd musicus. Zij begon in 2012 als docent aan het conservatorium. Een groot aantal collega’s en studenten zal aanwezig zijn op haar begrafenis in haar geboortestad Belgrado, op zaterdag 26 januari.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *