Bolhuis geen optie als opvolger Nijland, Gudde kandidaat nummer één

sport
Foto: Sportphotoagency.com Hans Nijland

Wouter Gudde lijkt de droomkandidaat te zijn om Hans Nijland aan het einde van het seizoen op te volgen. De door sponsoren aangedragen Johan Bolhuis is geen kandidaat, is gemeld aan OOG. 

De huidig commercieel directeur van SBV Excelsior, Wouter Gudde, heeft al oriënterende gesprekken gevoerd met de commissie onder leiding van Erik Mulder. De commissie hoopt in de komende weken een opvolger te benoemen voor de afzwaaiende Hans Nijland. Naast Gudde is er onder andere ook gepraat met commercieel directeur Robert Klaver, maar na de gesprekken is Gudde de droomkandidaat voor FC Groningen.

Johan Bolhuis is geen kandidaat voor FC Groningen, maar is populair onder de sponsoren en daarom aangedragen als kandidaat. De geboren Schiedammer Gudde (34), heeft zelf wel oren naar een overstap naar de Trots van het Noorden. Mede onder het bewind van Gudde, zoon van KNVB algemeen directeur Eric Gudde, is Excelsior de laatste jaren een stabiele Eredivisieclub waar het eerder schipperde tussen het eerste en tweede profniveau van Nederland.

In de komende weken hoopt FC Groningen Gudde te presenteren als nieuwe algemeen directeur.

 

Deel dit artikel: