Aanwinsten FC Groningen voor het eerst op trainingsveld

De drie nieuwe aanwinsten van FC Groningen waren vandaag voor het eerst te bewonderen tijdens een groepstraining van de club. Kaj Sierhuis, Iliass Bel Hassani en Thomas Bruns spelen de rest van het seizoen op huurbasis bij de FC.

Kaj Sierhuis is zelfs voor anderhalf jaar gehuurd van Ajax. De spits speelde zijn wedstrijden vooral in Jong Ajax en wist de afgelopen jaren het net regelmatig te vinden. Mateo Cassierra bewandelde de omgekeerde weg en keerde terug bij Ajax na een weinig succesvolle verhuurperiode.

Thomas Bruns komt over van Vitesse en wordt tot het eind van het seizoen gehuurd. De middenvelder speelde het afgelopen half jaar maar weinig bij Vitesse en moest het voornamelijk doen met een handvol invalbeurten.

Bel Hassani wordt gehuurd van AZ. De creatief en aanvallend ingestelde speler trainde de hele eerste seizoenshelft al mee bij Jong AZ nadat een transfer in de zomer afketste. Bel Hassani en Bruns kennen Mike te Wierik nog goed van hun gezamenlijke periode bij Heracles Almelo.

Deel dit artikel:

 1. Handschoenen? Bij zes boven nul? Aardige kerels, maar we gaan er de oorlog niet mee winnen.

  Hopelijk wordt er – als Hans en Jans weg zijn – in toekomst meer gescout op mentale hardheid, professionele instelling en wil om te slagen. Toch lachwekkend dat types als Robben, Ronaldo (Christiano), Weghorst, Tadic, Kuijt en Nedved niet de norm, maar uitzonderingen zijn. We hebben het over zeer goed betaald topsport.

  # Arjen volg je hart # Kemkers kom terug.

 2. Vergeet niet dat robben een vervelend kereltje is geweest, zelfs op school. Zeer laatdunkend en arrogant zoals je hem ook ziet in vraaggesprekken. Net een mens en net niet. Echt een late puber.

  1. In Engeland heeft Robben de reputatie van “diving cheat” en is hij niet erg populair door zijn vele schwalbes. De laatste jaren is dat wel verbeterd. Bepaalde maniertjes heeft hij nog wel steeds, verstokte fans van hem zullen dit wel niet zien maar hij is niet een voorbeeld van sportiviteit.
   Hoe hij in het dagelijks leven is, valt niet te beoordelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *