‘FC Groningen ruilt Cassierra in voor Sierhuis’

sport
Foto: Sportphotoagency.com: Mateo Cassierra

FC Groningen heeft zich opnieuw versterkt met een huurling van Ajax, de 20-jarige spits Kaj Sierhuis. Sierhuis wordt in Groningen de vervanger van Mateo Cassierra, de Ajax-huurling die na tegenvallende prestaties in Groningen terugkeert naar Amsterdam.

Volgens De Telegraaf heeft FC Groningen een optie tot koop bedongen bij de Amsterdamse club. Ajax krijgt daarop een terugkoopoptie voor de 20-jarige spits, mocht FC Groningen Sierhuis permanent overnemen. Sierhuis kwam dit seizoen twee keer in actie voor het eerste van Ajax, na goede prestaties van de spits bij het beloften-elftal van de Amsterdamse club.

De 21-jarige Mateo Cassierra keert volgens De Telegraaf terug naar Amsterdam. De Colombiaan heeft het, na een matige eerste seizoenshelft, slechts een halfjaar vol gehouden in het noorden.

Deel dit artikel: