Eerste gezinnen door sint dinsdag bezocht

Door armoede wordt er niet overal aan de deur geklopt op vijf december door de piet, daarom heeft de Stichting Present cadeau’s ingezameld. Samen met de hulpsinterklazen en de pieten worden deze gezinnen toch bezocht.

Met zakken vol speelgoed en lekkernij gingen de sint en zijn pieten dinsdagmiddag al op pad. Er werd een grote groep bezocht die in armoede leven. Door de armoede hebben deze gezinnen niet de luxe om het Sinterklaasfeest te vieren. Het gevolg is dat de kinderen niet mee kunnen doen met de feestvreugde en er ook niet over mee kunnen praten.

Daarom zijn de eerste gezinnen bezocht die deze hulp kunnen gebruiken. Samen met de hulp van de pieten die het hele jaar een oogje in het zeil houden, zijn er 55 gezinnen die toch dit jaar Sinterklaas vieren.