“Straatverlichting Bloemenbuurt snel repareren”

De straatverlichting in de Bloemenbuurt moet snel gerepareerd worden. Dat laat de fractie van de SP weten naar aanleiding van gesprekken met bewoners.

Volgens de bewoners is de verlichting veel te vaak kapot en worden de problemen door reparaties niet verholpen. Buurtbewoners geven de meldingen van de kapotte straatverlichting wel door maar reparaties verhelpen het euvel niet. “Iedereen verdient een veilige straat en buurt”, zegt raadslid Bob de Greef. “Goede verlichting is daarvoor noodzakelijk. De gemeente moet er voor zorgen dat de kapotte straatverlichting zo snel mogelijk worden gerepareerd.”

De SP raakte met de bewoners in gesprek tijdens de verkiezingscampagne. “Ook nu de verkiezingen voorbij zijn, blijft de SP de buurten ingaan om met bewoners problemen aan te pakken en op te lossen”. De partij heeft aan het college schriftelijke vragen gesteld waarbij de SP oproept om de straatverlichting snel te repareren.

Deel dit artikel:

  1. Kan iemand de SP even inlichten dat de verkiezingen net geweest zijn? Hoe gaat het trouwens met de Coalitiebesprekingen OOG? Of is dat niet interessant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *