Politie arresteert broer van gezochte topcrimineel Saïd R. in Groningen

De politie heeft eind oktober de broer van de internationaal gezochte topcrimineel Saïd R. opgepakt in Groningen. Dat meldt het AD vrijdagmiddag. 

De 39-jarige Zaki R. werd in zijn huis gearresteerd voor wapenbezit, drugsbezit en betrokkenheid bij diefstal met braak. Volgens de advocaat van Zaki R. heeft de arrestatie niets te maken met het onderzoek naar zijn broer, die ervan verdacht wordt betrokken te zijn bij zo’n 20 liquidaties in de Amsterdamse en Utrechtse onderwereld. Ook een andere broer van dezelfde gezochte topcrimineel, Mohammed R. (37), zit vast voor betrokkenheid bij een liquidatie.

Begin oktober arresteerde de politie al zeven verdachten die betrokken zouden zijn bij de zaak in andere steden in Nederland.

Deel dit artikel: