Papegaai Truman levenloos aangetroffen (update)

nieuws

In Beijum is deze vrijdagmiddag een Senegalese papegaai weggevlogen bij een woning nabij de Wibenaheerd en de Froukemaheerd, meldt 112Groningen.

UPDATE: De papegaai is in het park levenloos aangetroffen. Hij bleek ook niet Trauma te heten maar Truman.

In het Noorderplantsoen verblijft al circa twintig jaar een Senegalese papegaai. Hij heeft vanwege zijn gedrag zelfs een naam van de buurt gekregen, namelijk Randy. Sinds enkele weken heeft hij af en toe gezelschap van een tweede papegaai van een ander soort.

 

http://www.112groningen.nl/Groningen/nieuws/34402/papagaai-dood-gevonden-update.html

Deel dit artikel:

  1. In het vondelpark in Amsterdam leven ook papegaaien. De zgn halsbandparkiet. En dat is zich gaan voortplanten. Al ruim 40 jaar. En men weet niet waar het vandaan komt. Het gerucht gaat, dat de papegaaien mogelijk bij Artis wegkomen. Maar ook, dat ze mogelijk ergens uit een huiskamer zijn ontsnapt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *