Stadsstrand Groningen terug naar de winterstand

nieuws
Foto: DOT Groningen

Het stadsstrand bij DOT in Groningen, dat vanaf Koningsdag open was voor bezoekers, wordt weer opgeruimd. Ondanks het mooie nazomerweer moeten zonaanbidders tot volgend jaar wachten met een ‘dagje strand’ in de Groningse binnenstad.

Het Stadsstrand aan de Vrydemalaan werd in 2016 geopend. De eenmalige actie in verband met een gezondheidscongres (building the future of health) bij DOT, groeide uit tot een jaarlijks terugkerend fenomeen. Het wereldwijd gerenommeerde tijdschrift Lonely Planet noemde het stadsstrand zelfs een van de mooiste van Nederland. In 2017 werd het strand daarom uitgebreid van 40 naar 80 meter.

DOT Groningen gaat ook volgend jaar op dezelfde locatie een stadsstrand aanleggen.

Deel dit artikel:

  1. Vandaag heb ik daar nog nog 2 mensen zien zwemmen, kennelijk is het water nog warm genoeg. (of het zijn echte bikkels).
    Vraag me wel af waarom het opgeruimd moet worden als er volgend jaar weer een stads strand komt. En misschien ook wel een mooie plek voor een nieuwjaarsduik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *