Slaapfeest Stadslyceum voor Sulawesi afgelast: het wordt te druk

nieuws

De slaapactie van leerlingen van het Stadslyceum aan de Nieuwe Sint Jansstraat voor de slachtoffers van de aardbeving en tsunami op Sulawesi is afgelast vanwege te groot succes. Dat meldt de schoolleiding op de website.

Enkele leerlingen van atheneum 4 hadden voor aanstaande vrijdagavond een slaapactie in de school georganiseerd. “Het geweldige initiatief begon klein en overzichtelijk, maar mede door de overweldigende belangstelling van regionale en landelijke media en door de actieve wervingsacties heeft het project een enorme omvang gekregen,” aldus de schoolleiding. “Meer dan 300 leerlingen hebben zich aangemeld. Wij zijn enorm trots op de betrokkenheid van onze leerlingen. Door de omvang kunnen wij echter de veiligheid rondom de slaapactie niet meer garanderen.”

Om toch iets te doen voor de slachtoffers op Sulawesi is er vrijdag overdag de gelegenheid voor leerlingen en personeel om het entreegeld van de slaapactie alsnog te doneren. De school zal een ruimhartige financiële bijdrage leveren, zodat de inkomsten van het project gegarandeerd zijn.
Volgens de schoolleiding zijn de betrokken leerlingen teleurgesteld, maar ook begripvol.

Deel dit artikel:

  1. Stel je voor dat er iets zou gebeuren! “Door de omvang kunnen wij echter de veiligheid rondom de slaapactie niet meer garanderen.”. Angst! De angst regeert!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *