PvdD: Stoppen met doden vossen en reeën na herindeling

nieuws
Foto Andor Heij. Natuur, weiland, schaap, Noorddijk.

Wanneer de nieuwe gemeente Groningen een feit is moet de plezierjacht ingeperkt worden. Dat zegt de Partij voor de Dieren.

Ook moet er gestopt worden met het afschieten van vossen en reeën. Volgens de PvdD worden in Ten Boer reeën afgeschoten en wordt er bij Meerstad en in gebieden bij Haren gejaagd.

De partij wil onder meer dat de jachtvergunningen voor jagers niet verlengd worden.

Deel dit artikel:

  1. Ik ben tegen plezierjacht, maar voor jagen op reeën voor consumptie wel aangezien we al met overschot reeën te maken hebben, is het overschot er niet dan zou ik een tripje naar Duitsland maken. Met kerst zal het weer een feestmaal geven, wat de diervrienden en de hypocriete veganisten er van vinden zal mij een rotzorg zijn.

  2. Een levend wezen doden voor consumptie is ook plezierjacht. Alleen wie gevoelloos is geworden maakt van het beschikken over leven en dood een plezier.

    1. Goh daar hebben we de overbekende PvdD doctrine keurig weergegeven in een reactie, overigens is iedereen met een huisdier geen dierenvriend. ( u lijkt me een echte katte bezitter wat u een hypocriet maakt )

  3. Wie zegt dat er een overschot aan reeën is zullen wel jagers zijn want voor die gasten zijn overal dieren te veel van anders kunnen ze niet meer voor de kik schieten en ja anders krijg je kwade kopen bij de 30000 hobby jagers .ze zullen en moeten schieten want er leven nog steeds dieren in het wild en dat moet minimaal blijven niet allemaal dood schieten anders hebben ze volgend jaar niks meer te schietenZe mogen voor mij en nog vele met mij morgen die hobby jacht morgen direct afschaven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *