Klus Meerwegbrug bijna geklaard

nieuws

De werkzaamheden aan de Meerwegbrug in Haren zijn zo goed als afgerond. Dat laat de provincie Groningen weten. Wel is de brug aanstaande vrijdag en zaterdag vrijwel geheel gestremd.

Vrijdag wordt een begin gemaakt met het monteren van het gerenoveerde brugdek. Daarbij wordt ook ‘s nachts doorgewerkt. De brug is daarom van vrijdagochtend 09.00 uur tot zaterdagavond 23.00 uur gestremd voor het autoverkeer. Voor fietsers en voetgangers is de stremming niet compleet: wel moeten zij er rekening mee houden dat ze soms lange tijd moeten wachten. Dit vanwege hijswerkzaamheden (op vrijdag) en het weer in bedrijf stellen van de brug (op zaterdag).

Vanaf zaterdagavond 23.00 uur is de Meerwegbrug weer toegankelijk voor alle verkeer vanuit beide kanten.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *