Huize Maas loopt vol voor Waterlooshow on Tour

nieuws

Honderden fans van het Nederlandstalige lied zijn woensdagavond aanwezig in Huize Maas. In het horecapand vindt de vijfde editie van de Waterlooshow on Tour plaats.

Op het podium treden zo’n vijftig artiesten op waaronder Stef Ekkel, De Havenzangers, René Karst en De Dikdakkers. Volgens initiatiefnemers Harry & Milano Waterloo is het feest daarmee het grootste Nederlandstalige volksfeest dat in ons land gehouden wordt. De belangstelling voor het feest is zo groot dat de gebroeders vorige week al moesten melden dat de avond uitverkocht was.

De feestavond werd afgetrapt met een bijzonder optreden van de Groninger wethouders Joost van Keulen (VVD) en Roeland van der Schaaf (PvdA). Samen met Stef Ekkel en René Karst brachten zij de hit ‘Liever te dik in de kast dan een feestje gemist’ ten gehore. Hun optreden is hieronder te bekijken.