Sportpartij klaar voor de wedstrijd

nieuws
Foto Andor Heij.

De Sportpartij heeft de lijst voor de verkiezingen klaar. Advocaat en sportfanaat Martijn van der Veen is als lijsttrekker.

De andere kandidaten van de partij zijn: Martijn van der Veen, Glenn Pinas, Adri Broeke, Jan Vlieg, Inez Trechsel, Anjo Mekel, Jan Tebbens, Niels Hilboesen, Stephen Tapilatu, Peter Merx, Niek Hollewand, Jack Suiveer, Karin Kienhuis, Koos Bauman, Willem Vos, Erik Bouwman, Lois Abbingh, Ingrid Munneke, Johan Toren, Richard Vennema, Gerro Dijksma, Edwin van Calker, Kees Vlietstra, Sandra van Bergen, Bauke van Stempvoort, Hans Top.

Het verkiezingsprogramma noemt de partij speelplan met als ondertitel: “Naar vitale lokale gemeenschappen, tweebenig stadsbestuur en een betekenisvolle economie voor de stadsregio”.

Deel dit artikel:

 1. Met afstand de grootste bedreiging voor Groningen is dat deze eens prachtige pronkjuweel qua stedenbouw steeds meer op Almere begint te lijken.

  Maar weet je wat denken wat ex-sporters; we gaan ons druk maken over sporthallen.

  Diepe, diepe zucht.

  1. “Jan en zijn vlieggewichten” op zoek naar aanvullinkje op loon, bedrijfsresultaten, uitkering of pensioen?

   Wat een treurige bedoening. Een aantal ken ik (zijdelings); visieloze middelmaat.

   1. Je daar druk over maken kan prima vanuit bestaande lokale partij. Maar daar in goed overleg met brave borst Sijbolts c.s je met jouw thema (sport) en mensen inschuiven, past niet bij wens op raadszetels à €1500 per zetel. Hoop semi-uitgerangeerde sabbelaars op lijst van Trimbaanpartij. Euro’s lonken. Zie ze overigens maximaal maar één zetel halen.

    Raadsvergoeding afschaffen nu! Het moet niet meer dan een enorme eer en voorrecht om deel uit te maken van het hoogste politieke orgaan in je stad. Allerlei volk dat er vanwege knaken, opstap carrière en CV in zit.

    #Arm Groningen.

   1. Afgezien van Stad en Ommeland, en SP bijna allemaal. Moet aan het rijtje geld, CV en carriere ook nog ijdelheid toevoegen.

    Groningen kon zich vijftig jaar geleden met Gent vergelijken, nu met Almere. Maar dan zonder de geweldige ligging van Almere.

    Met dank aan het type volk dat nu op de lijst van de Trimbaanpartij staat.

 2. Tja, ik denk dat ik ook maar een partij ga beginnen. de patatpartij misschien? dat moet wel aanslaan. Patat Shoarma Partij. Nog beter. iemand moet er toch zijn voor mensen die lekker op de bank willen zitten met een pot bier en een zak chips terwijl anderen zich uitlsloven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *