Werkfestival voor werkzoekenden

nieuws
foto: Eddy Korma

Op woensdag 31 oktober 2018 is op het Suikerunieterrein in Groningen een ‘Werkfestival’ voor inwoners van de provincie Groningen en de kop van Drenthe die op zoek zijn naar werk of zich willen oriënteren op een andere baan.

Volgen de organisatie geen beurs met mannen in nette pakken, maar een festival met als centrale thema werk. Zoals foodtrucks,  live muziek, entertainment en programmering rondom de actualiteit van werkend Noord Nederland. De organisatie verwacht 10.000 bezoekers en 250 standhouders

Bezoekers kunnen zich vanaf 1 september aanmelden op www.werkfestival.nl .   Bedrijven kunnen zich nu al aanmelden via de site. Het Werkfestival is een initiatief van het samenwerkingsverband tussen 24 gemeenten, UWV en SW-bedrijven in de arbeidsmarkt Groningen en Noord Drenthe.