Martijn en Mariëlle fietsen er lustig op los

nieuws
Foto: Facebook Fietsen voor kinderfietsen

Martijn en Mariëlle, de twee stadjers die vanuit Groningen naar China fietsen om zoveel mogelijk kinderfietsen in te zamelen, zijn goed op weg. Inmiddels hebben ze 4387 kilometer gefietst wat goed is voor 124 gedoneerde kinderfietsen. Ze zijn nu in Akhaltsikhe, Georgie.

Hiermee steunen Martijn en Mariëlle, die afgelopen 23 april op de fiets vertrokken vanaf de basisschool Wegwijzer in de stad “Fietsen voor Kinderfietsen”.

“Fietsen voor Kinderfietsen” is een project van onder andere de gemeente, WerkPro, SKSG en organisatiebureau Veenbrand. Zij willen zoveel mogelijk kinderfietsen inzamelen en opknappen. De fietsen zijn voor armere gezinnen die zich geen kinderfiets kunnen veroorloven. Op de site van “Fietsen voor Kinderfietsen” kan iedereen de barre tocht van Martijn en Mariëlle naar China volgen en is ook te zien hoe je de actie kunt steunen.