Maakplek zoekt een nieuwe plek om weer te kunnen maken

De mensen van de Maakplek zijn alwéér op zoek naar een nieuwe locatie. De groep creatievelingen had na het gedwongen vertrek uit The Big Building een tijdelijke plek gevonden aan de Ulgersmaweg. Daar moeten ze nu halsoverkop weer vertrekken.

“We wisten dat dit een tijdelijke ruimte zou zijn maar weten sinds kort dat het contract per 1 augustus is opgezegd. Gisteren hoorden we dat de boel al na komend weekend ontruimt moet zijn. Dat betekend dat we een aantal drukke dagen voor de boeg hebben”, zegt Mathijs van Beers. Hij maakt, net als de ongeveer vijftig leden van de Maakplek, regelmatig gebruik van de machines en de apparatuur bij de Maakplek.

“We zijn al langere tijd op zoek naar een geschikte, permanente plek en denken die nu gevonden te hebben aan de Struisvogelstraat nummer 15. Maar omdat de ruimte te groot is zoeken we een tweede huurder voor het andere deel”, vervolgt van Beers.

Mensen die samen met de Maakplek een bedrijfsruimte willen huren aan de Struisvogelstraat kunnen zich melden. Dit kan onder andere via de Facebookpagina van de Maakplek.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *