Poelebrug maandag en dinsdag overdag gestremd

De Poelebrug is op maandag 18 en dinsdag 19 juni van negen uur ’s ochtends tot vier uur ’s middags gestremd. Omleidingen zijn dan met borden aangegeven.

De Poelebrug krijgt momenteel een onderhoudsbeurt. De leuningen van de brug zijn verwijderd. Deze krijgen in de werkplaats een nieuwe laag verf. Medewerkers van de gemeente hebben op de brug tijdelijke noodleuningen geplaatst.

Alle mechanische onderdelen van de brug worden nagelopen en zo nodig opgeknapt.

Deel dit artikel:

  1. Mooi stukje oud Groningen. Gelukkig heeft men de betonnen puist in aanbouw niet op deze foto gezet. Het oude TikTak pand staat nog altijd overeind, met dank aan Jan Groeneweg. Destijds had het ook gesloopt mogen worden, maar Groeneweg heeft het gelukkig voor sloop behoed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *