Vrouw (19) zwaargewond na val van vijf meter hoog bij feestje

Een negentienjarige vrouw is in de nacht van vrijdag op zaterdag zwaargewond geraakt na een val uit een raam op vijf meter hoogte. Het ongeluk gebeurde in de Oude Ebbingestraat. Dat meldt de politie.

“Het ongeluk gebeurde tijdens een feestje in de woning”, vertelt politiewoordvoerder Anthony Hogeveen. “Hoe dat precies kon gebeuren is één van de vragen in ons onderzoek. Wat wel duidelijk is, is dat ze uit een openstaand raam vijf meter naar beneden is gevallen en op de stoep terecht is gekomen. Bij de val is de vrouw ernstig gewond geraakt.” Ambulancemedewerkers hebben de vrouw gestabiliseerd en daarna met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht. Hoe het nu met de vrouw gaat is onbekend.

Deel dit artikel:

   1. Doe niet zo raar. We waren er niet bij en speculaties zijn dan erg misplaatst.
    Het is dan een kwestie van fatsoen om niet zomaar iets te suggereren.
    Heb je enig idee hoe zoiets op familie en vrienden van het slachtoffer overkomt?

  1. Het is wel heel erg veel, dat was mij ook al opgevallen. Maar zo in een overzicht blijkt dat wel duidelijk.

   Wat ik geregeld zie is dat bij een paar zonnestralen de studenten in hetzelfde pand als waar het slachtoffer van het Tingtangstraatje uit gevallen is, massaal uit het raam hangen, maar dan aan de Vismarktkant. Daar zitten tegenwoordig wel balken in het raam, maar daar hangen ze dan ook geregeld met hun volle gewicht aan. Als zo’n kozijn een keer meegeeft, kun je bij dit rijtje weer een nieuw bericht toevoegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *