Sportcentrum Kardinge start met online zwemtool

nieuws
Foto: Roel Breet

Vanaf donderdag is Sportcentrum Kardinge gestart met Swimtag, een online tool die met behulp van een speciale polsband de zwemprestaties bijhoudt.

Marijke Gelling, directeur van Sport050, was de eerste die met de speciale polsband om een paar baantjes trok: “Dit systeem stimuleert echt om vaker of meer te gaan zwemmen. Het geeft je inzicht en je kunt je eigen doelen stellen.”

Het Groningse sportcentrum is de eerste locatie in Nederland die het Engelse product introduceert. Met de tool krijgen zwemmers direct inzicht in hun zwemslagen, tijden en afstanden. Met de Swimtag is het ook mogelijk om virtuele zwemtochten en uitdagingen te zwemmen tegen vrienden of andere zwemmers.

Het gebruik van de Swimtag is voor de vaste klanten met een 12-kaart of abonnement gratis. Tijdens het zwemmen is de afgelegde  afstand te zien op een baan-display. De gegevens kun je daarna bekijken op de PC, tablet of mobiele telefoon.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *