Hoogste punt Polaris gevierd met buffet

wijken

De bouw van de Polaris op de hoek van de Pleiadenlaan en Zonnelaan heeft woensdag het hoogste punt van 65 meter bereikt. De bouwvakkers vierden deze mijlpaal met een buffet.

Het bereiken van het hoogste punt is een belangrijk moment voor aannemer Van Wijnen en opdrachtgever Lefier. Traditiegetrouw wordt dit moment gevierd om de bouwvakkers te bedanken voor hun werk. De tachtig bouwplaatsmedewerkers werden getrakteerd op een gezamenlijke rijsttafel.

De Polaris telt 207 tweekamerappartementen voor starters op de woningmarkt en studenten. Ze krijgen een oppervlakte van ongeveer 45 m² met een aparte slaap- en badkamer. Het gebouw wordt aardbevingsbestendig gebouwd en krijgt een aansluiting op Warmtestad. Naar verwachting kunnen de eerste jongeren in januari er hun intrek nemen.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *