De Maakplek heeft een nieuwe plek aan de Ulgersmaweg

nieuws
Foto: David Bakker

De Maakplek is verhuist van The Big Building naar de Ulgersmaweg. De afgelopen week zijn de laatste grote machines in een zeecontainer verhuist van de Achterweg naar de tijdelijke plek in Ulgersmaborg.

De Maakplek is een plek om van alles te maken. Dat kunnen dingen van hout, textiel of metaal zijn. Iedereen kan zijn of haar kookkunsten laten zien of zich bezig houden met elektronica of design. Het is een ontmoetingsplaats voor voor iedereen die het leuk vindt om in zijn of haar vrije tijd dingen te maken en te creëren.

“Ik dank de vele deelnemers van de Maakplek die hebben geholpen met de verhuizing. Dat was een hele klus. Maar alles is nu hier, zelfs de grote lasersnijder. Het is wel een tijdelijke oplossing. We zijn nog op zoek naar een permanente plek voor de Maakplek”, zegt David Bakker, die samen met Herman Kopinga de Maakplek heeft opgericht.

Overigens moet 19 mei in onderstaand Twitter bericht volgens David Bakker dinsdag 19 juni zijn.

 

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *