Be Quick 1887 onderuit tegen Westlandia in doelpuntenfestijn

Foto Andor Heij: Be Quick 1887 - Westlandia

Be Quick 1887 verloor zondagmiddag in Naaldwijk met 5-4 van Westlandia. Be Quick bleef voorlaatste in de derde divisie en is met Jong De Graafschap en De Meern in de slag om rechtstreekse degradatie te voorkomen.

Door Adnan Bajic en Ramon Ripson kwam Westlandia op een 2-0 voorsprong. Na een half uur kopte Nick van Vliet van Westlandia de bal in eigen doel: 2-1. Thomas Careman miste daarna nog een grote kans op de gelijkmaker.

Direct na rust werd het 3-1 door Mark van de Zalm. Vanuit een strafschop schoot Careman de 3-2 binnen. Anwar Beeldstroo en Bajic, via een strafschop, tilden de stand naar 5-2. Na een fraaie actie van Careman scoorde Daan Driever en Driever schoot diep in blessuretijd de 5-4 binnen.

Volgens trainer Kevin Waalderbos zat een beter resultaat er niet in: “Het kwaliteitsniveau was erg groot. We werden in het begin van het veld geblazen. Na de 2-1 kregen wij wat meer vertrouwen en creëerden we ook kansen. Maar als het even spannend werd zetten zij weer aan”. Be Quick heeft nog drie wedstrijden te spelen. Volgende week komt JVC Cuijk op bezoek.