Leerlingen Van Lieflandschool hebben geslaagde voetbalclinic

Een hete, maar onvergetelijke dag voor de kinderen van de Van Lieflandschool. Studentenvoetbalvereniging Forward, Studentendesk van het Rode Kruis en Promotex organiseerden een voetbalclinic voor deze kinderen van het speciaal onderwijs.


De organisatie vindt het belangrijk dat ook deze doelgroep wat extra aandacht verdient en de mogelijkheid krijgt om te kunnen voetballen. Tijdens de clinic werden de leerlingen in een sneltempo opgeleid tot de nieuwe Messi’s in het veld. Sommige voetballers hadden niet eens meer een training nodig!

Wel moest er rekening worden gehouden met de brandende zon! Er werd veelvuldig water geschonken en de voetballers van Forward kwamen langs met zonnebrandcrème.

Aan het einde van de ochtend werden er teams gemaakt, zodat de klassen tegen elkaar konden strijden. De allergrootste talenten van de dag namen het uiteindelijk op tegen het eerste team van Forward!

En de uitslag? Daar had je bij moeten zijn.