Economic Board Groningen verhuisd naar Winsum

nieuws
Burgemeester Rinus Michels van Winsum bezoekt EBG

De Economic Board Groningen zit sinds maandag niet meer op het Zernike terrein in de stad, maar in een pand in Winsum. De organisatie is opgericht om de economie in het aardbevingsgebied een impuls te geven.

De Economic Board komt in een deel van het pand van de Rabobank in Winsum. Volgens het bestuur zit de EBG op die manier dichter bij de bedrijven waar ze voor werkt. Ondernemers uit de regio zijn er welkom voor een gesprek of er te werken. Dat geldt ook voor zzp-ers en starters.

De EBG heeft een kleine honderd miljoen euro in kas. Dat bedrag is gestort door de provincie Groningen en de NAM. Burgemeester Rinus Michels van Winsum op bezoek bij EBG.

Deel dit artikel:

  1. Kan er nu iemand bevestigen dat de overige 21 mensen op de foto werkzaam zijn bij dit Economic Board? Gelet op de nieuwe kantoorlocatie heeft de Rabobankl in elk geval een goede slag geslagen met de verhuur van overbodige kantoorruimte aan deze groep. Zakelijkheid kun je hen niet ontzeggen.

    Vind het ook passender dat men als Board zijnde dichter bij het vuur gehuisvest gaat worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *