Cirrus Minor wint POPgroningen Talent Award 2018

nieuws

Tijdens de finale van de POPgroningen Talent Award 2018, vrijdagavond in VERA, is de rockband Cirrus Minor uitgeroepen tot winnaar. Andere deelnemers aan de finale waren 70 Mile House, Lesley Baker en The Sexy Spooners.

Na acht provincierondes, vonden er twee stadsrondes plaats. Hier werden door scouts vier bands uit geselecteerd, die vrijdagavond in de finale optraden. Door het winnen van de Award, staat de band een jaar vol optredens te wachten. Op 5 mei zal de band tijdens Bevrijdingsfestival  Groningen op het Local Heroes podium optreden, maar ze zullen ook te zien zijn op o.a. ReitdiepPOP, WinterWelVaart, Pagefestival en Keetpop.

Tijdens dit jaar zullen ze gecoacht worden door een professional uit het werkveld. Daarnaast ontvangt de band een waardecheque.