“Geheimzinnig” bezoek Amerikaanse ambassadeur aan Groningen

nieuws
Foto Twitter: @petehoekstra

De ambassadeur van de Verenigde Staten, Pete Hoekstra, brengt dinsdag (vandaag) een “geheimzinnig” bezoek aan de stad. Groningen is de geboortestad van Hoekstra.

Het bezoek van de ambassadeur wordt ontkend noch bevestigd, maar hij zou diverse afspraken in de stad hebben, waaronder de gemeente, de provincie en enkele andere instellingen.

Ook zou er een bezoek aan het geboortehuis van Hoekstra in de planning staan. Slechts een beperkt aantal mensen is uitgenodigd voor het bezoek. Vandaar dat het voor een deel van de media onder de pet gehouden is.

Deel dit artikel:

 1. En nu gaan die lieden, die zich aan ons opdringen, Pete Hoekstra rondleiden.

  Groningen is a disaster area Mr Hoektra. And the politicians who live in our town hall have only eyes for themselves. They award each other jobs. There are even networks that they can resort to for themselves. His primal dwellers are among the lowest incomes of this country. The statistics the about appeared today. An enormous poverty. Tell these politicians the truth Mr Hoekstra. Greetings Otto. Primeval resident of Groningen. As well as your parents.

  1. Als er hier één figuur een schoolvoorbeeld is van ‘baantje krijgen van vriendjes’ is het Hoekstra zelf wel. Die dankt zijn baantje aan z’n relaties met Trump. En die laatste doet niets anders dan familie, vrienden en bekenden banen geven, plus zijn eigen bedrijf voortdurend bevoordelen. Ik denk niet dat die Hoekstra onder de indruk is van je commentaar.

  1. Staalheffing?

   Zoals de EU al jaren 33% op Chinees staal legt?

   @ Ambassadeur Hoekstra.

   Drain the Swamp and Make America Great Again.

   P.S.

   Die Bill Clinton, zat die als ex-president niet een aantal keer in met Epstein’s vliegtuig’s (met de bijnaam Lolita Express) richting sexfeesten op Haiti? Begin het drainen met die gore criminele Clinton familie.

 2. Zijn er werkelijk nog steeds malloten die ook maar enig vertrouwen hebben in Trump en zijn trawanten.
  Het lijkt mij verstandiger dat stad en provincie het bezoek van deze leugenachtige figuur niet faciliteren.

 3. Deze meneer Hoekstra is inderdaad een aantoonbare leugenaar.
  Sterker nog: na een leugen liegt hij dáár weer over… ik verzin het niet.
  Moet zich hier echt nooit meer vertonen.

 4. Deze meneer Hoekstra zal hier waarschijnlijk ook nooit weer terugkeren. Die is met zijn chauffeur de E.Thomassen a Theussinklaan, de straat van zijn ouderlijk huisen door de wijk gereden en dacht in een getto te zijn beland. Die heeft voor de komende jaren genoeg gezien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *