“Veldwijk moet weg bij FC Groningen”

sport
Foto: Sportphotoagency.com Lars Veldwijk van FC Groningen gaat scoren tegen FC Emmen.

Lars Veldwijk moet vertrekken bij FC Groningen. Dat meldt de Telegraaf. De 26-jarige spits kreeg vanmorgen te horen dat er voor hem geen toekomst meer is bij de FC.

FC Groningen vindt dat Veldwijk zich onmogelijk heeft gemaakt. Zijn weigering zondag om in te vallen tegen ADO Den Haag, was de druppel voor de trainer en clubleiding. Veldwijk sprak zondagavond zelf tegen dat hij geweigerd had om in te vallen.

De leiding van de FC is al langer ontevreden over de werklust van Veldwijk. Hij trainde maandagochtend al niet meer mee met de selectie. Zijn contract liep nog tot de zomer van 2020.

Deel dit artikel:

    1. Dat Nijland zijn tijd gehad heeft is duidelijk, en Faber komt er gemakkelijk mee weg hij heeft Veldwijk al langer op de korrel. De resultaten zijn toch veroorzaakt door een slecht functionerende staf. Dus gelijk weg ermee als je spelers niet aan het sprlen kunt krijgen. Bovendien straalt de negatieve houdig van de leiding af op oa Kempers, als hij al (in kleine kring) beweerd dat er bij de leiding van de e FC geen topsport mentaliteit heerst?????

  1. Nijland rot op! Je houdbaarheidsdatum is lang verstreken.

    En neem je AdRem-kliek, niet-Groningse vriendjes bij Raad van Commissarissen en je bv-tjes mee.

    Tijd voor Kemkers en anderen om de neerwaartse gang te stoppen, en naar boven om te keren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *